PROFHILO

En av Brosundklinikkens mest populære behandlinger.

En effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet.

 

Glatter, strammer og fukter huden. Gir et naturlig resultat, uten å øke volum.

Det anbefales 2 behandlinger med 1 mnd mellomrom for best resultat. Gjentas med fordel 1 gang i året.

Profhilo er en revolusjonerende og innovativ nyhet fra en av de ledende hyaloronsyreprodusentene i verden, IBSA. Profhilo er produsert i Sveits med en patentert teknologi. Den unike formelen gjør det mulig å stimulere hudens egen collagen og elastin produksjon. Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64mg/2 ml) booster og fukter det bare ikke huden, men remodellerer også aldrene og slapp hud.

 

Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger.

Hvordan virker Profhilo?


Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer collagen og elastin ved langsom frisetting av Hyaloronsyre. Stimuleringen medfører vesentlige vevsforbdring med en oppstrammende/ løftene virkning på vevet. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

5 punkts behandling!
BAP teknikken, Bio Aestethics Points, er forsket på og utviklet av IBSA. Dette for å minimere risiko og maximere spredning av produktet.

 

Det blir gitt i 5 punkt i i hver side av ansiktet, 10 punkt på hals. Siden det blir injisert rett under huden, gir det lite smerte og det er liten fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

IMG-4763.JPG
Skjermbilde 2019-06-01 kl. 15.38.50.png

Profhilo vant Aestethics Award prisen i 2016 og har på kort tid blitt en populær og anerkjent behandling som er forholdsvis ny i Norge.

IMG-4856.JPG
IMG-4854.JPG
IMG-4853.JPG
IMG-4855.JPG

Bilder fra IBSA. Før og etter behandling